creatieve communicatie:
onze passie

verhalen vertellen,
zo oud als de weg naar Rome

Er zijn van die verhalen die je al heel snel bijblijven. Maar hoe bereik je dat jou verhaal ook blijft hangen? Zó vertellen dat je anderen meeneemt is een verhaal op zich.

Wil jij ook dat jouw boodschap de juiste snaar raakt bij je doelgroep? Dat je gezien en gehoord wordt? Wilgehof + Sodaar weet hoe je de juiste toon treft. Neem vrijblijvend contact met ons op: we helpen je graag.

WILGEHOF+SODAAR+ROME

anders denken

‘Jullie denken anders en daarom kies ik voor jullie’, krijgen we vaak te horen. En dat klopt. We denken inderdaad graag out of the box, omdat we geloven dat je daar vindt wat jouw verhaal onderscheidt van dat van anderen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld, want we zijn communicatie professionals met een ruime ervaring in het bedrijfsleven maar ook beeldend kunstenaars. Omdat we beide werelden kennen, staan we met onze voeten stevig in de aarde, met onze blik richting de wolken.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons werk of neem meteen contact op.

met ons
in zee gaan

Elke opdracht die je aan ons toevertrouwt is in twee paar goede handen.

In een goed verhaal vormen alle onderdelen een eenheid, net als wijzelf. Of dat nu zijn weg vindt via oude of nieuwe media, analoog of digitaal, in tekst of in beeld, van ons hoef je niet te kiezen. Klinkt dat complex? Wij houden de grote lijn voor je in gaten terwijl we aan het werk zijn. Zo houd jij je handen vrij om te doen waar je goed in bent en voegen wij daar onze kundigheid aan toe.

WILGEHOF+SODAAR+VUURTOREN

mensen in beweging brengen, dat is onze passie.

Jouw passie? Die brengen wij graag in beeld!

anderen over ons

De juiste toon treffen is maatwerk!
Een boeiend verhaal schrijven is een kunst!
De juiste snaar raken is vakwerk!
Zichtbaar worden is weten wat je doet!
Previous
Next
error: Content is protected !!
op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Niet alleen laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn. Ook informeren we je over actuele trends die helpen bij het in beweging zetten van jóuw doelgroep!