movimento zorgt

interviews / tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / digitale nieuwsbrief / social media ondersteuning / online- offline advies
iPad
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Je moet geen vierkante mensen in ronde gaten willen stoppen. Dat is in een notendop het speerpunt van recruitmentbureau Movimento. Heel herkenbaar, want wanneer je op je plek bent kun je veel bereiken! Movimento geeft die passie vorm door te zoeken naar leiders met lef die de zorgsector kunnen vernieuwen. Voor Dees en Koen betekent het dat ze met veel plezier de verhalen vangen en doorvertellen.

Het mooie is dat het verhaal van Movimento zo sterk staat. Wie Dees ook interviewt voor de portretten en artikelen die ze schrijft voor de nieuwsbrief, allemaal hebben ze hart voor wat ze doen. Daarvan gaat ons hart vanzelf sneller mee kloppen.

Zorgen moet doen, niet maken. Het is een bekende uitspraak van Loesje. Goede kans dat je hem eens ergens bent tegengekomen. Dus ontzorgen wij Movimento bij het neerzetten van hun huisstijl, bij het vasthouden van hun eigen tone of voice en het schrijven, opmaken en vormgeven van de nieuwsbrief en brochures.

error: Content is protected !!
op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Niet alleen laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn. Ook informeren we je over actuele trends die helpen bij het in beweging zetten van jóuw doelgroep!