wij zijn wilgehof + sodaar

twee vakidioten

die elkaar inspireren, motiveren, uitdagen, aanjagen of juist afremmen. Koen leeft zich uit in vorm en beeld, Dees heeft een passie voor tekst. Maar allebei hebben we een grote liefde voor verhalen, omdat die mensen in beweging brengen. En dat is precies wat we met ons werk willen bereiken en waar we goed in zijn.

Koen
Wilgehof-Sodaar

vormgeving / off- en online media / projectmanagement

Koen geeft graag zijn ogen en oren de kost: in musea, galeries, concertzalen of het theater. Daar vindt hij de inspiratie die hij nodig heeft om de kern van een boodschap op de beste manier voor het voetlicht te brengen. Met zijn jarenlange ervaring in het grafische vak en de beeldende kunst beschikt hij over het juiste gereedschap om verhalen om te zetten in aansprekende beelden.

Dees
Wilgehof-Sodaar

tekst / interviews / social media / projectmanagement

Op verschillende momenten tijdens haar opleiding ontdekte Dees dat vertellen haar grote passie is. En volgens haar schuilt in alles een verhaal dat erom vraagt gehoord te worden. Ze verdiepte zich in de traditie van mondelingen overlevering, de oude kunst van het vertellen, en de moderne vertaling daarvan: storytelling.

error: Content is protected !!
op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Niet alleen laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn. Ook informeren we je over actuele trends die helpen bij het in beweging zetten van jóuw doelgroep!