mensen verleiden en in beweging brengen, dat is wat we doen

We combineren onze creativiteit met kennis en daadkracht en maken zichtbaar wat er toe doet. Daarbij werken we het liefst samen met mensen en organisaties die anderen inspireren.

Previous
Next

samen sterk

Doe waar je goed in bent, dat is ons idee. Maak gebruik van elkaars sterke kanten, niet lullen maar poetsen is onze werkwijze. Wij houden de lijnen graag kort en onze blik open.

Samen bepalen we wat nodig is. Waar nodig haken specialisten uit ons netwerk aan. En niet opgeven voor het doel bereikt is.

anders denken

‘Jullie denken anders en daarom kies ik voor jullie’, krijgen we vaak te horen. Dat klopt. We denken inderdaad graag out of the box, omdat we geloven dat je daar vindt wat dat ene verhaal onderscheidt van dat van anderen.

Voor ons de normaalste zaak van de wereld, want we zijn professionals met een ruime ervaring in het bedrijfsleven maar ook beeldend kunstenaars. Omdat we beide werelden kennen, staan we met onze voeten stevig in de aarde, met onze blik naar de wolken.

expertise

dees

wilgehof-sodaar

‘s-Hertogenbosch 1969 / schrijver / communicatieadviseur  / beeldend kunstenaar

Vanaf haar vroegste jeugd is Dees een lettervreter en een verteller. Overal zit een verhaal in en als het maar goed verteld wordt vind je vanzelf luisteraars of lezers. Dus verdiepte ze zich in de traditie van de mondelinge overlevering en stond als verhalenverteller op het podium. De moderne vertaling van die oeroude kunst is storytelling, maar hij blijft onontbeerlijk, want verhalen vertellen zit in de mens gebakken.

Haar plezier in het vertellen van verhalen houdt Dees niet voor zichzelf, maar deelt ze graag met anderen net zoals zij die kennis tijdens haar opleidingen in Nederland en de VS van anderen kreeg aangereikt. Ze is een kei sociale media en het analyseren op welke manier iets het beste overkomt. ‘Communicatie is een black box. Je weet niet altijd wat er onderweg gebeurt, maar dat betekent niet dat je er geen invloed op hebt.’

koen

wilgehof-sodaar

Amsterdam 1963 / ontwerper / beeldend kunstenaar / graficus

Koen heeft altijd al graag zelf richting gegeven aan wat hij deed. Als jonge knul bracht hij uren door in musea, galeries en het concertgebouw. Zelfs onder schooltijd. Of je vond hem in het theater, waar hij zelf zijn eerste schreden op het artistieke pad zette. Hij gaf en geeft zijn ogen en oren graag de kost, want buiten vindt hij de inspiratie die hij nodig heeft om zijn eigen verhaal en dat van anderen op de beste manier uit te drukken.

Als ontwerper houdt hij ervan om de complexiteit van een boodschap om te zetten in een herkenbaar verhaal, want: ‘Het belangrijkste in communicatie is te horen wat er niet gezegd wordt.’ Om dat vervolgens toch te laten zien en voelen, want een goed beeld vertelt soms meer dan duizend woorden. 

pukkie

wilgehof-sodaar

Gran Canaria 2020 / bodeguero / chef de relajación  / kantoorhond

Als pup van vier maanden oud kwam Pukkie naar Nederland. Het weer was hier weliswaar minder dan op Gran Canaria, maar het mandje des te beter. Per slot van rekening is een zwervend bestaan geen sinecure voor zo’n kleine jongen. 

Puk verstaat de kunst van het relativeren tot in de puntjes van zijn oren. De dagelijkse wandelingen in het bos zijn voor Dees en Koen dé momenten om actuele vraagstukken in een breder perspectief te plaatsen.

anderen over ons

error: Content is protected !!
op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dan laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn.