verhalen

Overal zit een verhaal in. Herinner jij je nog een moment dat jij geïnspireerd raakte? Want een goed verhaal blijft hangen!

onze expertise

Mensen zijn geboren verhalenvertellers. Kinkt vaag, is het niet! Wij helpen je jouw verhaal te vertellen met raad en daad op gebied van: communicatie-, tekst, (sociale) media, interviews, persberichten, (eind)redactie, beeldproductie, vormgeving, websites, promotiefilms, publiekscampagnes en projectmanagement.

anders denken

‘Jullie denken anders en daarom kies ik voor jullie’, krijgen we vaak te horen. Dat klopt. Out of the box vind je de alles wat jouw verhaal onderscheidt van andere.
 
Onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en als beeldend kunstenaars houdt onze voeten stevig op de grond en onze blik naar de wolken.

samen sterk

Wij doen waar we goed in zijn, jij ook. Dus maken we gebruik van elkaars sterke kanten. Dat is ons idee. Niet lullen maar poetsen is onze werkwijze. Wij houden de lijnen graag kort en onze blik open.

Samen bepalen we wat jij nodig hebt. We spreken ons netwerk voor je aan en we geven niet op voordat het doel bereikt is.

wij combineren

creativiteit met kennis en daadkracht

en maken zichtbaar wat er toe doet

dees wilgehof-sodaar

's-hertogenbosch 1969 / schrijver / communicatieadviseur  / beeldend kunstenaar

Vanaf haar vroegste jeugd is Dees een lettervreter en verteller. Haar plezier in verhalen houdt Dees niet voor zichzelf, maar deelt ze graag met anderen, net als zij die kennis tijdens haar opleidingen in Nederland en de VS van anderen kreeg aangereikt. Ze verdiepte zich in de traditie van de mondelinge overlevering en de moderne vertaling daarvan: storytelling.

Ze is een kei in sociale media en analyseren op welke manier iets het beste overkomt. ‘Communicatie is een black box. Je weet niet altijd wat er onderweg gebeurt, maar dat betekent niet dat je er geen invloed op hebt.’

koen wilgehof-sodaar

amsterdam 1963 / ontwerper / beeldend kunstenaar / graficus

Koen heeft altijd al graag zelf richting gegeven aan wat hij deed. Als jonge knul bracht hij uren door in musea, galeries en het concertgebouw en het theater waar hij zijn eerste schreden op het artistieke pad zette. Hij gaf en geeft zijn ogen en oren graag de kost, want buiten vindt hij de inspiratie die hij nodig heeft om zijn eigen verhaal en dat van anderen op de beste manier uit te drukken.
 
Als ontwerper houdt hij ervan om de complexiteit van een boodschap om te zetten in een herkenbaar verhaal, want: ‘Het belangrijkste in communicatie is te horen wat er niet gezegd wordt.’ Om dat vervolgens toch te laten zien en voelen, want een goed beeld vertelt soms meer dan duizend woorden. 

pukkie

gran canaria 2020 / bodeguero / chef de relajación  / kantoorhond

Pukkie kwam als vier maanden oude pup naar Nederland. Het weer was hier weliswaar minder, maar het mandje des te beter. Per slot van rekening is een zwervend bestaan geen sinecure voor zo’n kleine jongen.
 
Puk verstaat de kunst van het relativeren tot in de puntjes van zijn oren. De dagelijkse wandelingen in het bos zijn voor Dees en Koen dé momenten om actuele vraagstukken in een breder perspectief te plaatsen.

op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dan laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn.