maar we doen meer ...

Als er iets is dat wij gemerkt hebben in de afgelopen jaren, is dat Fivoor heeft laten zien dat wat zij doen een waardevolle bijdrage aan de maatschappij levert. Dat het loont om onder de oppervlakte te kijken naar de mens achter onbegrepen of ongewenst gedrag.
Pianist Heleen Vegter barst altijd van de ideeën en niet alleen wanneer ze achter te toetsen zit. Vlak voor de zomervakantie mailde ze ons: ‘Ik ga een stichting oprichten. Kunnen jullie me helpen met een logo en de website?'. Natuurlijk, want daar zijn we van.
Voor de ongeveer 100 concerten die hij jaarlijks geeft, reist Raaf Hekkema de hele wereld rond. Toch vond hij tijd om samen met ons te werken aan een nieuwe online presentatie.
Opgeschrikt worden door een aardbeving. Alles van waarde blijkt weerloos: het huis, de familie, het bestaan, bedolven onder het puin. De nood is hoog en mensen in nood help je. 
Onze passie? Muziek! Maar had je ons ooit verteld dat we verliefd zouden worden op het klassieke lied, dan hadden we je niet geloofd.
Soms moet je eerst van anderen horen dat het echt tijd is voor een nieuwe site en dan nog kan een volle agenda daar een stokje voor steken. Toch hadden we elkaar snel gevonden en bleken we snel te kunnen schakelen.
Een groep enthousiaste muziekliefhebbers organiseerde ruim 35 jaar geleden twee concerten in de Raadzaal van de gemeente Renkum. Het was het begin van wat nu Stichting Kamermuziek Oosterbeek heet.
Schilderen met muziek, kan dat? Wel volgens pianist Heleen Vegter: ‘Ik kan alles kwijt in de muziek: klanken, kleuren, kleine nuances en grootse emoties.’
Mensen op de vlucht: het schamele dat ze bij zich droegen was het enige dat overbleef. De verontwaardiging in de samenleving was groot, net zoals de bereidheid om te helpen.
Of je nu op zoek bent naar een podium, graag luistert naar mooie liedrecitals of er nieuwsgierig naar bent: met muzikale vrienden zit je goed!
Schubert dood? Dat had je gedacht! Zijn muziek is nog altijd heel toegankelijk en gaat vaak over onderwerpen die ons ook vandaag nog bezighouden.
Volgens de adviescommissie van de Nederlandse Muziekprijs, verdient Steffani de prijs omdat hij als geen ander weet te communiceren met zijn publiek. Net als wij in ons vak!
Vincent Kusters ontwikkelde zich dan ook tot een veelzijdig musicus die zich thuis voelt in diverse genres en uiteenlopende stijlen. Met een grote voorliefde voor het lied. En daar kwamen wij hem tegen.
Een ruime ervaring en vakkennis en zich uitstekend kunnen inleven in de wensen van elke pianist. Eigenlijk lijken we best op elkaar.
Samen de wereld een stukje mooier, blijer en schoner maken. Wie wil dat nou niet?
In Den Dolder wonen mensen. Mensen zoals jij en ik. Elkaars verhaal kennen verbindt. Daarom geeft Mensen van Den Dolder hen een stem en een gezicht en laat hen aan het woord over wat het betekent om in dit dorp te wonen.
Bij overzicht en structuur bieden denk je niet meteen aan warmte, nabijheid en menselijkheid. Toch is dat wat Organize4All doet. Zorgen dat je als mens kunt doen wat voor jou belangrijk is.
Goede, toegankelijke en betaalbare zorg vraagt om nieuw leiderschap en organisaties en leiders die het verschil willen maken, die gaan voor samenwerking, van elkaar leren en kennis en kunde delen.
Betere openbare verbindingen begint bij nadenken over oplossingen die misschien niet voor de hand liggen. En daar vinden wij elkaar.
Alles kan aanleiding zijn om te schrijven: toevallige ontmoetingen, opgevangen gesprekken, foto’s. In namen noemen vertelt Dees op humoristische wijze en met de nodige zelfspot over gebeurtenissen uit haar dagelijks leven.
Schilderen is voor Koen geen hobby of aardig tijdverdrijf: 'Ik maak mijn werk omdat ik het moet maken. Zonder dat word ik bijzonder onplezierig, vraag maar aan Dees.’
op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dan laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn.