benefietconcert

Sociale media zijn een belangrijke verbinding tussen jou en de wereld om je heen. Dat is voor ons niet anders. Dus toen we Jawa’s oproep zagen konden we die niet naast ons neerleggen. Zij en haar partner Munzer al Kaddour zijn geboren in Syrië. Na de hevige aardbeving maakten ze zich grote zorgen om familie en vrienden die wonen in het rampgebied. Werkloos aan de zijlijn blijven staan was geen optie, dus zochten ze anderen om samen een benefietconcert te organiseren.

Wat wij voor Jawa doen

evenementenorganisatie / tekstproductie / beeldproductie / promotievideo / vormgeving / website / ticketshop / sociale media / contacten landelijke media / presentatie en begeleiding concert

toonaangevend en vernieuwend

Iedereen zingt: in zichzelf, voor of met anderen. En of wat je zingt nu honderden jaren oud is of vandaag gecomponeerd, het geeft heel direct weer wat jij nu en anderen ooit voelden. Bij het Internationaal Lied Festival Zeist weten ze dat. Daarom willen ze de liedkunst beter voor het voetlicht brengen en iedereen – van jong tot oud en van professional tot amateur – laten ervaren hoe actueel het lied nog altijd is.

Wat wij voor het Internationaal Lied Festival Zeist doen

projectadvies / interviews / tekstproductie / (eind)redactie / beeldproductie / vormgeving / website / nieuwsbrieven / promotiefilms / (social) media-advies / productiebegeleiding / on- en offline ondersteuning

bas-bariton Henk Neven

Henk Neven is een van de meest bevlogen liedvertolkers van deze tijd. Hij won vele prijzen en werkte met beroemde orkesten en ensembles uit binnen- en buitenland. Daarnaast is hij docent hoofdvak zang aan Codarts in Rotterdam. Met zo’n drukke agenda heb je wel wat anders aan je hoofd dan een nieuwe website, maar als anderen het ook zeggen, dan is het echt tijd.

Wat wij voor Henk Neven doen

tekstproductie / (eind)redactie / vormgeving / website

verrassend en ontroerend

Een groep enthousiaste muziekliefhebbers organiseerde ruim 35 jaar geleden twee concerten in de Raadzaal van de gemeente Renkum. Het was het begin van wat nu Stichting Kamermuziek Oosterbeek heet. De jaarlijks terugkerende reeks concerten wordt enorm gewaardeerd. En ook aan ambitie ontbreekt het niet: uiteindelijk willen ze het ‘Diligentia van het Oosten’ worden, naar de beroemde concertzaal aan het Lange Voorhout in Den Haag.

Wat wij voor Kamermuziek Oosterbeek doen

vormgeving / beeldmerk / website / ticketshop

schilderen met muziek

Heleen Vegter is een liedpianist in hart en nieren. Na haar hoofdvakstudie piano bleef het lied een bijzondere aantrekkingskracht op haar uitoefenen. Zij koos daarom steeds opnieuw voor de combinatie zang en piano, want dan kan ze schilderen met klankkleur. Heleen denkt ook graag buiten de gebaande paden en houdt ervan programma’s te maken en projecten aan te gaan die net even anders zijn.

Wat wij voor Heleen Vegter doen

tekstproductie / (eind)redactie / vormgeving / beeldmerk / website

benefietconcert Oekraïne

Na de inval van Rusland in Oekraïne sloegen tienduizenden mensen op de vlucht. Het schamele dat ze bij zich droegen was het enige dat overbleef. De verontwaardiging in de samenleving was groot, net zoals de bereidheid om te helpen. Samen met pianist Guus Westdorp, pianist Bas Verheijden en trompettist Anita van Soest, organiseerden wij twee benefietconcerten, waarvan de opbrengst werd gedoneerd aan GIRO555.

Wat wij voor het benefietconcert deden

evenementenorganisatie / tekstproductie / beeldproductie / promotie in de media / vormgeving / website / ticketshop / sociale media / presentatie en begeleiding concert

vrienden onder elkaar

Of je nu op zoek bent naar een podium, graag luistert naar mooie liedrecitals of er nieuwsgierig naar bent: bij de Vrienden van het Lied zit je goed! De Vrienden van het Lied is hét podium voor iedereen die van liedkunst houdt: vakmusici, componisten, amateurs én publiek. Elk jaar organiseert de vereniging zo’n zestig liedrecitals in huiskamers, kerkjes of op kleine concertpodia door heel het land.

Wat wij voor de Vrienden van het Lied doen

projectadvies / interviews / tekstproductie / (eind)redactie / beeldproductie / vormgeving / website / promotiefilms / (social) media / productiebegeleiding / on- en offline ondersteuning

Schubert leeft (nog)

Ook al  schreef Schubert zijn muziek meer dan twee eeuwen geleden, hij is nog altijd heel toegankelijk en gaat vaak over onderwerpen die ons ook vandaag nog bezighouden: eenzaamheid, moeilijke beslissingen nemen, liefdesverdriet, migratieproblematiek of de relatie tussen de mens en de natuur. De Schubert Stichting wil Schuberts muziek levend houden en en weer in de spotlight zetten. En dat op een manier die past bij onze tijd.

Wat wij voor de Schubert Stichting doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / sociale media / off- en online ondersteuning / website

bariton Raoul Steffani

Raoul Steffani is een Nederlandse bariton die de afgelopen jaren goed bekend is geworden. Hij was te horen in opera’s, oratoria en liedrecitals en nam in korte tijd drie cd’s op. Je kent hem misschien van een recital in het Koninklijk Concertgebouw of Muziekgebouw aan ’t IJ of tijdens het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, het Grachtenfestival Amsterdam en het Internationaal Lied Festival Zeist.

Wat wij voor Raoul Steffani doen

tekstproductie / (eind)redactie / vormgeving / website / on- en offline ondersteuning

bariton Vincent Kusters

Bariton Vincent Kusters heeft altijd gezongen en kreeg al jong zijn eerste pianolessen. Hij ontwikkelde zich dan ook tot een veelzijdig musicus die zich thuis voelt in diverse genres en uiteenlopende stijlen. Maar hij heeft een grote voorliefde voor het lied. Samen met zijn duo-partner pianist Charlie Bo Meijering won hij meerdere prijzen en is hij regelmatig op verschillende podia te horen.

Wat wij voor Vincent Kusters doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / website

voor elkaar

Op de voormalige Willem Arntsz Hoeve wordt gewoond, gewerkt, gerecreëerd en genoten. Er is dus veel levendigheid. Toeven op de Hoeve verzamelt alle openbare evenementen en bezigheden op en rond de Willem Arntsz Hoeve en publiceert die in een online agenda. Het organiseert ook laagdrempelige concerten op bijzondere locaties. Daarmee laat Toeven op de Hoeve zien dat de hoeve een plek is waar samenleven op een creatieve manier vorm kan krijgen. Het is goed toeven op de Hoeve.

Wat wij voor Toeven op de Hoeve doen

evenementenorganisatie / tekstproductie / beeldproductie / promotievideo / vormgeving / website / ticketshop / (sociale) media

goed gestemd

Moet jouw piano of vleugel nodig weer eens gestemd worden? Is er een reparatie of revisie nodig? Je gaat verhuizen en de piano moet mee, maar hoe dan? Of wil je voor een gelegenheid er een huren? Dan is Jaap Blauwendraat Pianoservice hét adres waar je aan moet kloppen. Omdat Jaap zelf verdienstelijk piano speelt kan hij zich, met zijn ruime ervaring en vakkennis in de pianotechniek, uitstekend inleven in de wensen van elke pianist. 

Wat wij voor Jaap Blauwendraat doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / website / off- en online ondersteuning 

werk met betekenis

Bikkel4Planet biedt een afwisselende en uitdagende dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met veel ruimte voor persoonlijke aandacht zetten de Bikkels zich in voor het behoud van natuur en milieu. Bij Bikkel4Planet staat de aarde centraal: samen de wereld een stukje mooier, blijer en schoner maken. Wie wil dat nou niet?

Wat wij voor Bikkel4Planet doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / website / on- en offline ondersteuning

mensen zoals jij en ik

Den Dolder is een dorp met een jonge geschiedenis die begon toen zich onder de rook van Amersfoort een zeepfabriek en een psychiatrisch zorgcomplex vestigden. De groene, bosrijke omgeving werd als heilzaam beschouwd voor de patiënten die in de Willem Arntsz Hoeve werden verpleegd. De dorpsbewoners en instellingen hoorden lange tijd bij elkaar, maar gaandeweg kwam de relatie onder druk te staan. Mensen van Den Dolder geeft hen een stem en een gezicht en laat hen aan het woord over wat het betekent om in Den Dolder te wonen of werken. Want elkaars verhaal kennen verbindt. Wie weet waar het ons brengt!

Wat wij voor Mensen van Den Dolder doen

interviews / tekstproductie / (eind)redactie /  beeldproductie / vormgeving / website / sociale media

betrokken en sociaal

KBA bedrijfsadministratie is zo’n administratiekantoor waar ze verder kijken dan cijfers. Ze verzorgen alle voorkomende financieel-administratieve werkzaamheden en geven op een betrokken manier advies op financieel, fiscaal, organisatorisch en commercieel gebied. Bij KBA word je als mens gezien.

Wat wij voor KBA bedrijfsadministratie doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / website / on- en offline ondersteuning

overzicht en structuur

Behoefte aan meer overzicht en structuur? Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt helpt Organize4All je de regie in eigen handen te nemen, zodat je aan de slag kunt met waar jij goed in bent. Ellen Bosboom is gecertificeerd coach met als specialisatie AD(H)D en ASS, en gespecialiseerd in vragen die daarmee samenhangen.

Wat wij voor Organize4All doen

tekstschrijven / (eind)redactie / vormgeving / online ondersteuning / website

zorg in beweging

Movimento vindt, verbindt en inspireert al ruim vijftien jaar leiders in de zorg en het sociaal domein, omdat ze er stellig in geloven dat daarmee de kwaliteit van zorg en welzijn verbetert. Want goede, toegankelijke en betaalbare zorg vraagt om nieuw leiderschap en organisaties en leiders die het verschil willen maken, die gaan voor samenwerking, van elkaar leren en kennis en kunde delen. 

Wat wij voor Movimento doen

merkadvies / social media-advies / online ondersteuning / tekstschrijven / interviews / vormgeving

van a naar b

Logitech is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in projecten op het gebied van infra en logistiek. Dat is een hele mond vol, maar eigenlijk verzinnen ze bij Logitech oplossingen waardoor jij bijvoorbeeld met de trein naar je werk en weer thuis kunt komen, of je boodschappen op tijd in de winkel liggen. 

Wat wij voor Logitech doen

merkadvies / tekstschrijven / interviews / vormgeving / on- en offline ondersteuning / website

namen noemen

Alles kan aanleiding zijn om te schrijven: toevallige ontmoetingen, opgevangen gesprekken, foto’s. In namen noemen vertelt Dees op humoristische wijze en met de nodige zelfspot over gebeurtenissen uit haar dagelijks leven vanuit soms onverwachte perspectieven. Ze speelt met schrijfconventies waardoor je als lezer ontregeld raakt. In tientallen lieve, grappige en ontroerende verhalen, herkenbaar en soms wringend, neemt ze je mee in haar eigen, chaotische wereld.

een eigen uitgave

schrijven / (eind)redactie / vormgeving / website / (social) media / productiebegeleiding / uitgeven

kunst omdat het moet

Al jong werd Koen gegrepen door de wereld van de kunst. Hij leidde zichzelf op door bezoeken te brengen aan musea, galeries, het concertgebouw of een theater. Soms gewoon onder schooltijd. Het vormde zijn blik op de wereld en stuwde de drang om met beeld verhalen te vertellen op. Schilderen is voor Koen geen hobby of aardig tijdverdrijf: ‘Ik maak mijn werk omdat ik het moet maken. Zonder dat word ik bijzonder onplezierig, vraag maar aan Dees.’

Koens autonome werk is opgenomen in zowel bedrijfs- als particuliere collecties en wordt door een breed publiek met enthousiasme ontvangen.

op de hoogte blijven?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dan laten wij je periodiek weten waar wij mee bezig zijn.